12 Şubat 2014 Çarşamba

Euro Truck Simulator 2 full torrent indir download

Euro Truck Simulator 2 full torrent indir download

Öncelikle Oyunda Taşıma şirketi kurarak başlıyorsunuz. Buda Demek oluyor ki bir şirket kurup bu şirketi büyütebiliyoruz. Oyunda Kendi Aracımızı Satın alabilmek için Para kazanmamız gerekiyor. Bunuda Profosyonel Şöförlük yaparak elde edebiliyoruz. Bunuda Tek Seferlik İş Teklifleri Menüsünden İstediğimiz işi seçerek sağlayabiliyoruz. O Kadar ayrıntıya inmişlerki Euro Truck Simulator 2 de Kilometre başı alacağımız ücreti dahi gösteriyorlar :)

Başlangıçta belirlediğimiz şehirde bize bir garaj veriyor oyun. Çok eski harap bi garajdan bahsediyorum yine para kazandıkça garajımızıda büyütüyoruz diğer büyük şehirlerde iş imkanı sağlamak için yeni garajlar satın alabiliyoruz.



Navigasyon menüsünde Firmamızla ilgili , Gittiğimiz Yol güzergahı , Harita , Kalan Yol Miktarı Kilometre cinsinden , Aracın Hızı , Posta Kutusu , Benzin miktarı , Telefon gibi bütün ayrıntıya tek bi yerden ulaşabiliyoruz. “F5″ tuşu ile haritayı büyütüp küçültebiliyoruz.

Bir Ülkeden Bir Diğer ülkeye geçerken gümrük kapılarında uzun araç kuyrukları olabiliyor. Geçiş ücretini verdikten sonra otomatik kapı açılıyor ve geçmemiz için bekliyor . Fakat 3 Hatlı kapıdan araç çıkışı hiç bitmez ve Hemen önünüzde Sizin istikametinizdeki yolda çalışma yapılıyorsa eğer bayağı bir beklemeniz gerekiyor. Euro Truck Simulator 2 ile gelen bu özellik oldukça haz verici.

Bence Euro Truck Simulator 2 Beklentileri çok fazla olmasa da karşıladı.


Oyunun Sürümü 1.8.2.5S ye güncellenmiştir.. Yani keyler uymayacaktır Ayrıca Oyunda 3 Ekstra DLC paketi Bulunmaktadır Yeni Sürümünde.. Bunlar:

• Going East! 

• DLC-Halloween Paint Jobs Pack

• Ice Cold Paint Jobs Pack


* Euro.Truck.Simulator.2.Gold.Edition.(v.1.8.2.5s).Multi35.Steam-Rip - Origins.torrent 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder